Oldal kiválasztása

Mini-csomag

Egy csodálatos élmény, aminek a végén örök emléket kaptok. familymoments.hu

Mikor?

Ha megszületett benned az elhatározás, a kapcsolati mező kitöltésével felveheted a kapcsolatot velem. Villám gyorsasággal megtaláljuk a neked legalkalmasabb időpontot. A mini.fotózás csomag körülbelül 40 percet vesz igénybe. Utána következik az én munkám java. A kész nyers képeket elküldöm neked, te kiválasztod a kedvenc 6 fotót és 4 napon belül már gyönyörködhetsz is az elkészült művekben.

HOL?

Országszerte elkészítem a kedvenc képeiteket.Lehet ez kültér, beltér, stúdió vagy erdő. Ha nincs hirtelen olyan hely amit kiválasztanál, abban is tudok segíteni. A Pécs 60 km-es vonzáskörzetében ingyenes kiszállással. Azon túl pedig, 90 Ft/km díjjal, ami egy irányba számolandó Pécstől az adott településig. (Például Pécs-Mucsaröcsögő 100km távolság, 100(km)X90(ft)=9000Ft)

Mennyien?

Célom az hogy minél jobb képeket készítsek rólatok. Ez akkor valósulhat meg 40 percben, ha maximum 5 fő van a kamera előtt. Így garantálhatom hogy mindenki a legjobb arcát mutatja majd az elkészült végeredményen. Amennyiben többen is vagytok, jelezd ezt a kapcsolati mezőben, van lehetőség extra személyek fotózására is a csomagban. Azt viszont tartsd szem előtt hogy ez többlet idő ráfordításával is jár, így a fotózás biztosan tovább fog tartani mint 40 perc. 5 fő feletti, extra személy(ek) 4000Ft/fő felárral tudnak a fotózáson részt venni.

Képkidolgozás mire kettőt pislognál!

A kedvenc képeitek kiválasztását követően 4 nappal, már érkezik is az e-mail címedre az utómunkázott 6 fotó.

Mit kapsz a pénzedért?

– Remek lehetőséget, egy múló pillanat konzerválására.
– Egy vidám hangulatú fotózást, általad választott helyszínen.
– 6 retusát, utómunkázott képet 6000X4000pixel méretben ( 24 megapixel ) digitális formában.
– A fotozáson készült, kb 300 nyers képet, webes méretben( 1080×760 ) digitális formában.
– Otthonról, felhőből letölthető formában( pontos leírással hogy könnyen sikerüljön:) )
– Utórendelési lehetőség. Ha esetleg több kép tetszik mint 6, akkor sincsen baj, van mód extra fotó retus rendelésre is.