Oldal kiválasztása

Fotóséta Rékával élménybeszámoló

Előző héten, hosszas tervezés után, Rékával végre találtunk egy alkalmas időpontot. Fotóztunk már korábban is, találtok róla további képeket is a közösségi médiás felületeimen. Tudom tudom… Nem volt nehéz dolgom:D Gyakorlott modell már, több fotózáson részt vett korábban. Szerencsére rá tudtam beszélni hogy vegyen részt ebben a kísérleti fotósétában.
A terv a következő volt: kocsiba ülünk és elindulunk Pécsre. Ahol valami alkalmas helyet látunk, stop és kihozzuk belőle a maximumot. Ha pedig besötétedett, a város fényei mellett portrézunk. Kísérlet, szóval vagy sikerül vagy nem:D
Az első pár megálló nem volt az igazi, tekinthetjük bemelegítésnek is. Aztán Kárászon találtunk egy gyönyörű rózsabokrot. Ha ki kell emelnem egy képet, ez a kedvencem onnan:

Pécsre érkezve, próbáltuk a könnyen felismerhető helyszíneket felkeresni (eleinte). A Színház előtti téren, érthető módon mindenki feje a Réka után forgott. Továbbra is furcsán néznek az emberre ha fotózni próbál egy modellt, de hősiesen viselte.

Jutalom fagyi, bevártuk a napnyugtát és elindultunk mindenféle városi fényforrást keresni.
Elégedett vagyok a végeredménnyel, és azt hiszem a Réka is örül az elkészült képeknek. Megmutatom milyen volt és milyen lett.

Külön pacsi jár Rékának. Ahogy ezt este 10 óra körül megtudtam, másnap nyelvvizsgázni ment már elég korán. Remélem olyan jól szerepelt ott is mint a fotózáson! Folytatása következik:)